Chantal Strous - Sales Manager

Chantal Strous is sinds 2012 werkzaam bij Munckhof als Sales Manager. Het is haar taak contact met potentiële klanten te initiëren en onderhouden, met als doel omzet te genereren en de positie van Munckhof te versterken en te verbreden. Verder beheert Chantal het netwerk van bestaande klanten en bouwt ze dit verder uit.

Een ander belangrijk deel van mijn werk is het onderhouden van contact met de interne organisatie. Dit heeft als doel de klant optimaal te faciliteren. Ook stel ik offertes en contracten op voor potentiële klanten en signaleer ik tijdig de afloop van bestaande contracten. Ik draag daarbij zorg voor de verlenging en/of herziening van deze contracten en maak prijsafspraken met klanten binnen de gestelde richtlijnen. Naast offertes en contracten schrijf ik aanbestedingen en onderhandse offertes. Het dynamische van het segment dat ik vertegenwoordig zorgt ervoor dat ik scherp blijf en flexibel om moet gaan met de veranderingen die op de markt spelen.

‘Dagelijks ben ik bezig met het bezoeken van bestaande en potentiële klanten om de verkoop van bestaande producten te bevorderen. Daarnaast geef ik toelichting en informatie over de te leveren diensten door het geven van presentaties op bijvoorbeeld netwerkevenementen. Op dit soort momenten ben ik dus vertegenwoordiger van Munckhof.

Werken bij Munckhof is leuk omdat we hier allemaal keihard werken aan een mooi product en onze klanten optimaal willen bedienen. Dit doen we met een grote diversiteit aan collega’s, maar uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde doel voor ogen.’Werken bij Munckhof is leuk, omdat we hier allemaal keihard werken aan een mooi product en onze klanten optimaal willen bedienen.


Vacatures kantoor- en staffunctiesOntmoet je toekomstige collega's