Linda Garritsen - Senior travel consultant

Linda Garritsen werkt sinds de overname van Oad Business Travel in 2013 als Travel consultant bij Munckhof Business Travel in Helmond. Munckhof Business Travel is een gerenommeerde reisorganisatie voor de zakelijke reiziger met vestigingen in Venlo, Veenendaal, Schiedam, Deventer, Helmond, Delfzijl, Amsterdam en Schiphol. Voor veel bedrijven in Nederland en daar buiten verzorgt Munckhof Business Travel de zakenreizen van A tot Z.

‘Als Travel consultant verzorg ik samen met mijn collega's complete zakenreizen voor onze klanten. Ik boek vliegtickets voor klanten en zorg voor hotels, huurauto’s, taxi’s en parkeertickets, zodat de klant onbezorgd kan reizen en zich volledig op zijn werk kan richten.
Verder ben ik samen met mijn team verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze relaties. Hiertoe heb ik veelvuldig telefonisch contact met klanten en los ik issues of klachten op.

Munckhof is een groeiend bedrijf waar vele ontwikkelingen gaande zijn om zo klantgericht en efficiënt mogelijk te werken. Ik vind het leuk om hiervan deel uit te maken. De wereld van Business Travel is dynamisch en er verandert altijd wel iets. Je moet daarom altijd alert zijn en bij de les blijven. De reizen en klanten zijn altijd anders waardoor het werk nooit eentonig is. Ondanks de groei van Munckhof zijn de lijnen kort en weet iedereen elkaar te vinden, wat erg prettig werkt.’De reizen en klanten zijn altijd anders waardoor het werk nooit eentonig is. Binnen Munckhof zijn de lijnen kort, wat erg prettig werkt!


Vacatures kantoor- en staffunctiesOntmoet je toekomstige collega's