René Kooij - Taxichauffeur

René is al 23 jaar actief als taxichauffeur in de regio Amsterdam. Eerst als zelfstandig ondernemer maar inmiddels al ruim een jaar bij Munckhof. “Ondanks dat ik ondernemersbloed heb, wilde ik graag bij een familie horen en onderdeel zijn van een groter geheel. Dat heb ik bij Munckhof gevonden.

Iedere medewerker draagt bij aan de kwaliteit van de organisatie. We zijn één grote familie en mijn slogan is dan ook ‘Altijd samen sterk’. Als chauffeur ben je het visitekaartje van het bedrijf. Klantvriendelijk zijn, een verzorgde uitstraling hebben, service bieden en goed rijgedrag vertonen zijn daarin erg belangrijk. Als je chauffeur wilt worden moet je deze kwaliteiten absoluut bezitten.

Naast de dagelijkse ritten die ik verzorg voor het schoolvervoer en het Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV) ben ik ook mentor en controleer ik chauffeurs en voertuigen. Die combinatie vind ik super. Na mijn vaste route ga ik meestal op pad om te kijken of chauffeurs zich aan alle regels en afspraken houden. Dit is belangrijk voor werkgever maar ook voor de opdrachtgevers. Voertuigen moeten schoon zijn, binnen en buiten, de chauffeur moet verzorgd zijn en alle papieren moeten kloppen. Dat is allemaal erg belangrijk en daarom besteed ik daar veel aandacht aan.

In het jaar dat ik voor Munckhof werk heb ik een echt Munckhof hart gekregen. Ik ben trots dat ik onderdeel ben van de organisatie en voel me hier erg thuis!” We zijn bij Munckhof één grote familie


Vacatures taxiOntmoet je nieuwe collega's