Medewerker Bron- En Contactonderzoek GGD

 

Wie zoeken we?

Wil jij een bijdrage leveren in de strijd tegen COVID-19? Jouw professionele vaardigheden ontwikkelen? Relevante werkervaring opdoen?

Wanneer je op alle drie ‘ja’ geantwoord hebt én in het bezit bent van sterke communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en overtuigingskracht dan hebben wij een bijzondere bijbaan voor je!

Wij zijn namelijk per direct op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het uitvoeren van bron- en contactonderzoeken (BCO) voor de GGD die zowel door de week, in het weekend of een combinatie van beiden kunnen werken.  Het minimum aantal uren per week is 8 en het maximum is 40 uur per week. We leggen je graag uit wat de functie precies inhoudt. 

Een dag als medewerker bron- en contactonderzoek

Als medewerker bron- en contactonderzoek speel jij een belangrijke rol bij het tegengaan van de verspreiding van COVID-19. Lees hier een impressie van hoe een dag er uitziet:

Je begint je dag met een kop koffie en samen met je collega’s bespreek je wie welk bron- en contactonderzoek vandaag gaat oppakken. Vervolgens ga je aan de slag. Jij belt met de positief op corona geteste persoon om te achterhalen met wie hij of zij de afgelopen periode in contact is geweest. De boodschap in dit gesprek kan als een verrassing komen en je biedt dan een luisterend oor. Ondertussen probeer je alle benodigde informatie te achterhalen en geef je advies en instructies om verspreiding van het virus te voorkomen. Dit doe je op basis van formats en door de persoon op zijn/haar gemak te stellen.

Als je alles in kaart hebt gebracht en de informatie administratief verwerkt is in de daarvoor bestemde systemen, ga je telefonisch contact zoeken met zijn/haar contacten. Hen vertel je dat ze mogelijk besmet zijn en je geeft ze voorlichting en advies om verdere verspreiding te voorkomen. De reacties zijn wisselend, maar dankzij jouw inlevingsvermogen en skills probeer je ieder gesprek zorgvuldig af te handelen. Dat geeft ook jou een fijn gevoel.

Aan het einde van de dag evalueer je met je collega’s wat de laatste status is van de lopende BCO’s en zorg je ervoor dat alle informatie in de systemen is bijgewerkt. Met een voldaan gevoel sluit je de computer af en vertrek je naar huis, om te genieten van je vrije avond. 

Waar kom je terecht?

Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met collega’s die zich allemaal inzetten om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Iedere dag is anders en onvoorspelbaar, maar dat is juist de uitdaging. Je kunt er goed tegen dat processen en procedures regelmatig veranderen. Je houdt ervan om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Daarnaast biedt deze bijbaan ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Om de nodige kennis en vaardigheden, zoals bepaalde gesprekstechnieken, eigen te maken, is er een opleidingsprogramma voor je samengesteld. Tijdens de werkzaamheden word je uiteraard begeleid door medewerkers van Munckhof. 

Wat moet je kunnen?

Je beschikt over de volgende competenties:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Communicatief sterk, inlevingsvermogen, goed kunnen luisteren en overtuigingskracht;
 • Je werkt accuraat en nauwkeurig;
 • Je bent vaardig met computer (belangrijk!) en telefoon, waardoor je snel kunt schakelen;
 • Je beschikt over een open en flexibele houding;
 • Je bent een teamspeler met sensitiviteit;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent (in overleg) door de week of het weekend beschikbaar. Een combinatie van beiden kan ook;
 • Je bent woonachtig in de buurt van Venlo.

Waarom bij Munckhof werken?

Dagelijks zetten ruim 2000 deskundige en bevlogen medewerkers zich in voor Munckhof. Waarom jij hier ook deel van uit wilt maken:

 • We hebben een informele cultuur. De deuren staan bij ons altijd open.
 • We investeren in opleidingen voor medewerkers.
 • Kwaliteit is belangrijk en we streven iedere dag naar een hogere klanttevredenheid!
 • We zijn volop in beweging. Geen dag is bij Munckhof hetzelfde.
 • De werkomgeving is plezierig en we werken in jonge en dynamische teams.
 • We zijn al jaren één van de Best Managed Companies van Nederland.
 • We faciliteren gezondheid en vitaliteit met onze eigen sportteams.
 • We zijn uniek in Nederland door onze combinatie van taxi, touringcar en travel.

Hoe kan ik solliciteren?

Solliciteer direct via onderstaande ‘solliciteer’ knop, je kunt reactie verwachten binnenkort.
Mocht je vragen over deze functie hebben dan kun je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de manager van de afdeling:

 

Dag als travel consultant

 

 

 

 

Ontmoet je toekomstige collega's