Over Munckhof

 

Met bijna 95 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en reizen. Munckhof zet deze expertise met passie en overtuiging in voor al haar relaties.


 

 

Wordt Munckhof ook jouw volgende bestemming?

Over Munckhof

Mobiliteit is mensenwerk

Bij Munckhof leveren we dagelijks een belangrijke bijdrage aan de mobiliteit van mensen. Dit doen we samen met bijna 1800 enthousiaste collega’s, vanuit 25 verschillende locaties door het hele land. Dag in dag uit zetten wij ons in om de mobiliteit van reizigers zo goed mogelijk te organiseren en uit te voeren. Of het nu de zakenreiziger, de leerling of de zorgcliënt betreft: wij weten wat er speelt en kennen het belang van de reiziger als geen ander. We werken dan ook hard met z’n allen om hun verwachtingen te overtreffen. Elke dag weer.

Mensen maken Munckhof

Mensen, dat is waar het om draait bij Munckhof. Aandacht voor onze klanten, partners en reizigers, maar ook zeker aandacht voor collega’s onder elkaar. Munckhof ademt de sfeer van een familiebedrijf. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een professionele en dynamische organisatie. De open cultuur is ondanks de groei van de organisatie altijd behouden. We werken hard, maar kunnen op z’n tijd ook flink lachen met elkaar.

Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit

Dat jij je persoonlijk kunt ontwikkelingen en je fit voelt vinden we belangrijk. We geloven namelijk dat wij als organisatie op ons best zijn als onze mensen dat ook zijn. We stimuleren onze collega’s daarom zoveel mogelijk om lid te worden van onze sportteams, doen als organisatie regelmatig mee aan sportevenementen en bieden diverse opleidingen en online trainingen (GoodHabitz) aan.

Onze dienstverlening

Met bijna 95 jaar ervaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en reizen. Ooit begonnen in Horst (Limburg) als klein familiebedrijf, nu één van de grootste personenvervoerders en zakenreisorganisaties in Nederland. Of het nu gaat om het vervoeren van leerlingen naar school, het organiseren van internationale zakenreizen of het verzorgen van pendeldiensten bij evenementen, het brede dienstenportfolio maakt ons uniek. Het veelzijdige dienstenaanbod maakt ook ons klantportfolio veelzijdig. Munckhof werkt o.a. voor overheidsinstanties, zorginstellingen, scholen & universiteiten, bedrijven, verenigingen en evenementenbureaus.

Thuiswerken

Wanneer je bij Munckhof komt werken in een kantoor- of staffunctie, behoort thuiswerken vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Bij Munckhof geloven we dat het creëren van de juiste werkomgeving voor iedereen efficiënt werkt en een belangrijke bijdrage kan leveren aan arbeidsvreugde. De invulling hiervan verschilt natuurlijk per individu, functie en team, daarom gaan we graag met je hierover in gesprek.

Zo lang er vanwege covid-19 vanuit het kabinet instructies worden gehanteerd met betrekking tot thuiswerken of overige maatregelen op de werkvloer, volgen wij deze instructies.  

Zie jij jezelf al werken in onze dynamische organisatie? Wij zijn altijd op zoek naar versterking van ons team.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tom Roefs,  Algemeen Directeur Munckhof

 

 

 

Ontmoet je toekomstige collega's

 

Chantal Strous
Sales Manager

 

Bert Teeuwen
Taxichauffeur

 

Maarten Reinhard
Vervoerscoördinator