Over Munckhof

Werken bij Munckhof betekent werken bij een dynamisch bedrijf in een dynamische markt. Omdat wij elke dag topprestaties willen leveren is werken bij Munckhof topsport!

De rode draad door al onze activiteiten en bedrijven is het regisseren en organiseren van mobiliteit van mensen. Of het nu de zakenreiziger, de leerling, de zorgcliënt of de treinreiziger betreft; wij zijn ons bewust van de rol die mobiliteit in het leven van deze verschillende mensen speelt. Elke dag zetten alle medewerkers van Munckhof zich met veel bezieling, betrokkenheid, inventiviteit, professionaliteit en gastvrijheid in om de verwachtingen van deze mensen te overtreffen. We opereren vanuit een efficiënt en effectief aangestuurde organisatie.

Munckhof Groep is in 1927 opgericht en bestaat inmiddels uit 26 bedrijven. Deze bedrijven bevinden zich op 23 verschillende locaties in Nederland. Onze bedrijven worden centraal aangestuurd, maar functioneren zelfstandig en zijn verantwoordelijk voor hun eigen resultaat. Vanuit ons hoofdkantoor in Horst aan de Maas ondersteunen wij onze bedrijven op het gebied van o.a. Sales, Marketing & Communicatie, ICT, Personeelszaken, Secretariaat, Financiële administratie en Kwaliteitsmanagement.

Onze organisatie kent een platte structuur. Dit is noodzakelijk omdat de markten waarin wij opereren zeer dynamisch zijn. Dit vraagt om het vermogen om snel en adequaat te kunnen reageren. Flexibiliteit en maatwerk zitten in ons DNA. Naast autonome groei streeft Munckhof Groep ook naar groei door acquisities. Voortdurend zijn wij op zoek naar mogelijkheden tot verbetering en uitbreiding van onze dienstverlening en producten.

Dagelijks zijn er ruim 2.000 Munckhof medewerkers met veel inzet en passie voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers aan het werk. Onze (potentiële) opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland. In hoofdlijnen zijn deze onder te verdelen in de segmenten Zakelijk, Zorg & Overheid, Onderwijs en Evenementen & Recreatie. Ons brede product- en dienstportfolio maakt ons uniek en onderscheidend.

Werken bij Munckhof betekent dat je samen met ons wilt excelleren in een dynamische markt. Mensen maken Munckhof!

Tom Roefs, Algemeen Directeur Munckhof

 

 

Lees voor

 

Ontmoet je toekomstige collega's

 

Chantal Strous
Sales Manager

 

Bert Teeuwen
Taxichauffeur

 

Maarten Reinhard
Vervoerscoördinator